Transfer Cavallaro bijna afgerond

WOENSDAG, 28 MAART 2012, 09:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het ziet er naar uit dat Juan Ignacio Cavallaro de eerste inkomende transfer van Anderlecht voor volgend seizoen wordt. Gerard Witters is momenteel in Argentinië om er de transfer af te ronden.


Cavallaro is een hangende spits die in juni 18 jaar wordt. Hij speelt bij eersteklasser Union Santa Fé, de club waar Nicolas Frutos aan de slag is, en haalt geregeld de wedstrijdkern van de A-ploeg. In december legde Cavallaro een geslaagde test af bij Anderlecht en volgens de Argentijnse pers is zijn transfer bijna afgerond.

Anderlecht hoopt dat Cavallaro dezelfde weg opgaat als Fernando Canesin. Ook die brak na een korte aanpassingsperiode bij de beloften door bij de A-kern.

Matias Fantin

Cavallaro is niet de enige speler van Union Santa Fé die Anderlecht op het oog heeft. In december testte ook verdediger Matias Fantin in Neerpede. Hij vertoeft intussen al een tijdje terug in België voor een tweede testperiode.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.