"Betere verhouding met De Wilde na gesprek"

DONDERDAG, 29 MAART 2012, 15:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Filip De Wilde mag zich opmaken voor een nieuw contract bij Anderlecht. Nochtans had de keeperstrainer enkele maanden geleden een erg verstarde verhouding met Silvio Proto. "Ik wil graag met hem verder werken", zegt Proto nu.


Volgens sommige bronnen zou Anderlecht niet meer tevreden zijn geweest over De Wilde, maar die herpakte zich en mag nu toch blijven. "Ik heb vandaag een beter contact met Filip De Wilde dan drie, vier maanden geleden", bekent Silvio Proto in Sport/Voetbalmagazine.

"We hebben een gesprek gehad. Heel open en eerlijk. Waarover dat gesprek ging, blijft tussen ons, maar ik ben blij dat we het hebben gehad. Hij is geen slecht mens, en ik ben dat ook niet. Alles gaat weer beter nu. Er was geen probleem, maar - hoe zal ik het zeggen - we waren te erg van elkaar verwijderd geraakt", aldus Proto.

Ik wist dat er twijfels over hem leefden bij de directie. Men had mij daarvan op de hoogte gebracht. Ik heb hen mijn mening gegeven, precies zoals ik ze aan Filip De Wilde heb gezegd. Nu is het aan de directie om te beslissen. Als zij hem de kans geeft om hier aan het werk te blijven, zal ik graag met hem samenwerken. Ik heb nooit gezegd dat ik niet meer met hem verder kon."

Bron: Sport/Voetbalmagazine



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.