Wijnans: "Het is 5 voor 12 voor Anderlecht."

MAANDAG, 2 APRIL 2012, 12:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Door de draw is de druk op Anderlecht toegenomen, zegt Sporza-journalist Stef Wijnans. "Anderlecht móét kampioen worden. Daarvoor zijn Jovanovic en Mbokani gekomen en Biglia en Juhasz gebleven. Anders dreigen er koppen te rollen."


"Thuis beginnen aan de play-offs tegen de zesde is een ideale opstap, denk je toch. Ik hoorde vooraf dat Anderlecht fysiek en mentaal fris zou zijn, maar daar was weinig van te merken: geen beleving, te weinig strijdlust. Gewoon slecht voetbal", aldus Wijnans op Sporza.be.

"Anderlecht stak er dit seizoen bovenuit in de toppers. Het is nu 5 voor 12 met uitwedstrijden tegen Standard en Gent op het programma. Ik neem het woord crisis niet in de mond, maar Anderlecht heeft zichzelf ongelooflijk in de voet geschoten. Het blijkt nu ook dat de zwakke prestaties tegen STVV, Lierse en Zulte Waregem geen toeval meer zijn."

Volgens Wijnans moet Anderlecht zich dringend herpakken. "quot;Tot vrijdag hebben ze bij Anderlecht om de juiste instelling te vinden. Dan moeten ze naar Luik. Of de sterren de juiste vorm te pakken hebben of niet, zal niet tellen. Ze zullen ook moeten lopen als ze de bal niet hebben."

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.