Kljestan en Kouyaté: "Wasyl niet schorsen"

DINSDAG, 3 APRIL 2012, 12:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Sacha Kljestan en Cheikhou Kouyaté hopen dat Marcin Wasilewski straks niet geschorst wordt. "Marcin is een goede speler die we bij een afwezigheid zeker zullen missen", zo vertelt Kljestan. "Hij is een echte leider."


"Ik vind niet mat Marcin een schorsing verdient. Ik heb de herhalingen niet gezien, maar ik ben er vrij zeker van dat Wasilewski niet bewust een mep heeft uitgedeeld", zegt de Amerikaan. "Maar het is altijd makkelijk om in het verleden te kijken en te zeggen: 'Die speler moet geschorst worden en die ook'. Dat is een moeilijke zaak en het is niet aan mij om te oordelen."

Ook Kouyaté verdedigt zijn maatje in de defensie. "Voor mij moet hij niet geschorst worden omdat hij het niet met opzet deed", aldus Kouyaté. "Maar we weten allemaal dat als er iets gebeurd en Marcin is erbij betrokken, dan overdrijft men altijd. Bij een andere speler zou men nooit zo reageren. Dan zouden ze geen zware schorsing eisen. Vingers kruisen dus dat hij een eerlijke sanctie krijgt."

Bron: La Dernière Heure, Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.