Kouyaté: "Moeilijkste uitmatch van play-offs"

DONDERDAG, 5 APRIL 2012, 08:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met het mes op de keel trekt Anderlecht morgen naar Luik. Na de wanvertoning tegen Kortrijk moet het iets rechtzetten. "We hebben niet te kiezen. Een tweede misstap op rij kunnen we ons niet veroorloven", weet Cheikhou Kouyaté.


"Laten we niet rond de pot draaien: voor ons is Luik de moelijkste verplaatsing van de play-offs", vertelt Kouyaté in Het Belang van Limburg. Van de geblesseerde Cyriac, die vorige keer een strafschop uitlokte, moet hij alvast geen schrik hebben. "Batshuayi nu wel zijn kans krijgen. En dan hebben ze nog Tchité rondlopen in de aanval. Standard heeft dus genoeg wapens om het elke tegenstander lastig te maken."

Eén van die wapens is ook Jelle Van Damme. "Ik ben er zeker van dat Jelle nog iets voelt voor Anderlecht. Al laat hij in het openbaar het tegendeel blijken. Hij mag niet vergeten wat Anderlecht voor hem heeft gedaan en vice versa. Toen we twee seizoenen geleden de titel pakten was hij een van de steunpilaren van een goed uitgebalanceerd elftal. Dat zullen ze bij Anderlecht ook niet gauw vergeten."

Bron: Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.