Kljestan: "Ploeg wil goede prestatie neerzetten"

DONDERDAG, 5 APRIL 2012, 08:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Niet alleen Kouyaté, ook Sacha Kljestan beseft dat Anderlecht morgen wat heeft recht te zetten. "We zullen er als ploeg ook in de duels moeten staan, willen we een goede prestatie neerzetten", zo blikt de Amerikaan vooruit.


Niet alleen Anderlecht speelt morgen met de nodige druk, ook Standard moet zich herpakken. "Standard zal extra gemotiveerd aan de aftrap komen na wat hen in Gent is overkomen", aldus Kljestan. "Ik verwacht dus dat we aan de Luikenaars hoe dan ook een taaie klant zullen hebben, zelfs al hadden we vorige week van Kortrijk gewonnen."

In de reguliere competitie kon Anderlecht in het slot een achterstand op Standard ombuigen in een overwinning. Goed voor de moraal, vindt Kljestan. "Dankzij onze overwinning van twee maanden geleden beginnen we misschien met een mentale voorsprong aan de match. Maar wij weten natuurlijk ook hoe het Luikse publiek tekeer kan gaan."

Bron: Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.