"Niet lang wachten met beslissing over beroep"

VRIJDAG, 6 APRIL 2012, 07:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs kan vanavond nog rekenen op Marcin Wasilewski. Wat vindt de Anderlecht-coach eigenlijk over de schorsing van de Pool? "Ik hoop dat de sanctie niet uitgesproken is op basis van zijn naam."


"Ik besef dat het niet makkelijk is om een sanctie uit te spreken", vertelde Jacobs gisteren op zijn persconferentie. "Ik vind wel dat ze consequent moeten zijn met alle gelijkaardige gevallen."

"Ik geef grif toe: Marcin is niet bevoordeeld door zijn verleden en door de perceptie. En je zit ook met de vox populi. Er zijn elementen in zijn nadeel, omdát hij Wasilewski heet."

Anderlecht heeft nog tot donderdag om in beroep te gaan tegen de schorsing. Als het van Jacobs afhangt, wacht het niet zo lang. "Het is een negatief element, dus daarom is het niet ideaal om dit te doen tijdens de voorbereiding op een belangrijke match. Persoonlijk vind ik dat we ons na de match op Sclessin moeten uitspreken over een eventueel beroep."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.