Chavarria houdt Anderlecht op kop

MAANDAG, 9 APRIL 2012, 16:51 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

KV Kortrijk is sterk aan de play-offs begonnen. Na het 1-1 gelijkspel op het veld van Anderlecht ging nu Club Brugge met 3-1 voor de bijl. De door Anderlecht aan Kortrijk uitgeleende Pablo Chavarria trof twee keer raak.


Chavarria is dit seizoen niet zeker van een basisplaats bij de 'kerels'. In de reguliere competitie scoorde hij amper twee keer. Gisteren bewees hij de club die hem naar België haalde en waar hij nog steeds onder contract staat echter een grote dienst.

Door het puntenverlies van Club Brugge blijft Anderlecht op kop van het klassement staan. Anderlecht loopt, dankzij hun gelijkspel op het veld van Standard, een punt uit op de voornaamste concurrenten uit Brugge en Gent.

De andere Anderlecht-huurling van Kortrijk, Dalibor Veselinovic kwam pas in de slotfase van de bank. Veselinovic keert deze zomer terug naar de hoofdstad. Over Chavarria is nog geen beslissing genomen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.