Spreutels: "Probleem met rapport Loeman"

VRIJDAG, 13 APRIL 2012, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het Anderlecht-bestuur wenst niet te reageren op de beslissing om in beroep te gaan in de zaak-Wasilewski. Advocaat Daniël Spreutels wilde wel wat kwijt. "is een probleem met het rapport van scheidsrechter Sam Loeman."


"Mijn pleidooi voor het Beroepscomité zal zeker niet anders zijn dan voor het Sportcomité", zo vertelt Spreutels in Het Nieuwsblad. "Loeman blijft zeggen dat hij floot voor een andere fout, maar de tv-beelden zijn formeel: er is geen enkele andere overtreding te zien. Daarom gaat Anderlecht in beroep."

Waarom wachtte Anderlecht zo lang om het beroep aan te tekenen? "Er was geen enkele reden om dit vroeger te communiceren", aldus Spreutels. "We hebben geen twee wedstrijden gewonnen, hè. Wasilewski had sowieso mogen meedoen tegen Standard en Gent."

Intussen kwam Wasilewski een tweede keer negatief in het nieuws na zijn avondje uit in Keulen. "Ten eerste is er geen enkel verband tussen de feiten. En ten tweede is het duidelijk dat Marcin geen enkele schuld treft in die zaak", is Spreutels ook hierin erg duidelijk.

Bron: Het Nieuwsblad



anderlecht-online forum