Wilhelmsson: "Wil wel terug naar Anderlecht"

DINSDAG, 17 APRIL 2012, 09:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Christian Wilhelmsson is bij Al Hilal een ploegmaat van de nieuwe Anderlecht-aanwinst Osama Hawsawi. "Maar in juni ben ik einde contract", zegt hij in La Dernière Heure. "Als Anderlecht een goede rechtsbuiten nodig heeft ..."


Wilhelmsson vertelt het al lachend, maar meent het wel. "Ik heb al vaak gedacht aan een terugkeer naar Anderlecht. Het was daar dat ik mijn carrière echt lanceerde. Er opnieuw voetballen zou een geweldige uitdaging zijn."

Over zijn fysieke paraatheid moet men zich na vier jaar Saudi-Arabië alvast geen zorgen maken. "Ik sta nog steeds scherp. Als alles goed gaat, maak ik deel uit van de selectie voor het komende EK", aldus de 72-voudige international.

Afgelopen winter viel in het roddelcircuit ook al iets op te vangen over een terugkeer naar België. Toen werd Wilhelmsson aan Club Brugge gelinkt. "Maar sta me toe daar geen commentaar op te geven", lacht Wilhelmsson, die tussen 2003 en 2006 voor Anderlecht speelde.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.