Overzicht huurlingen: eerste basisplaats Colassin

MAANDAG, 19 SEPTEMBER 2022, 20:42 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Mo Bouchouari maakte het voorbije weekend zijn debuut voor FC Emmen. Antoine Colassin (foto) stond voor het eerst in de basis bij Heerenveen. Hoe het hen, en de andere door Anderlecht verhuurde spelers, verging, lees je hier.

Mohamed Bouchouari: Bouchouari debuteerde dit weekend voor Emmen. Hij mocht invallen aan de rust, maar kon niet verhinderen dat Cambuur met 2-0 won.

Mustapha Bundu: Net als vorige week mocht Bundu invallen bij FC Andorra. Deze keer kreeg hij 25 minuten. Zijn ploeg versloeg Eibar met 2-0.

Antoine Colassin: Eerste basisplaats voor Colassin bij Heerenveen. Tegen Twente speelde hij al één van de drie middenvelders in steun van het spitsenduo. Na 62 minuten en bij een 2-1 voorsprong werd hij vervangen. De stand wijzigde niet meer.

Mo Dauda: Tenerife speelt vanavond pas, maar Dauda is er door een blessure niet bij.

Bogdan Mykhaylichenko: Shakhtar Donetsk speelde dit weekend niet.

Kristoffer Olsson:De Zweed speelde negentig minuten voor Midjtylland, dat met 2-1 won van FC Kopenhagen.

Timon Wellenreuther: Als tweede doelman zag hij Feyenoord met 4-3 verliezen bij PSV.