Frutos: "Ik wil trainer van Anderlecht worden"

DONDERDAG, 19 APRIL 2012, 21:31 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Naar aanleiding van de topper van zondag sprak L'Avenir met Nicolas Frutos. De Argentijn heeft één grote ambitie: hoofdtrainer worden van Anderlecht. "Ik heb dat altijd gezegd en nu voel ik me er ook klaar voor", klinkt het.


Frutos is momenteel aan de slag bij Union de Santa Fe waar hij trainer is bij de beloften. "Ik heb nu zes maanden mijn trainersdiploma en ben klaar om morgen aan de slag te gaan als het moet. Ik weet dat ik nog maar 30 jaar ben, maar ik heb hier in Argentinië al heel wat ervaring opgedaan. Met de beloften van Sante Fe spelen we elke week voor 15 tot 25.000 toeschouwers. Ik wil wel verantwoordelijkheid en daarom wil ik nooit van mijn leven adjunct-trainer worden", laat hij optekenen.

Frutos volgt de prestaties van zijn oude club nog op de voet. "Ik bekijk de wedstrijden op internet. De play-offs, waar ik enorm tegen ben, zijn een ramp voor Anderlecht. Zonder dat systeem was Anderlecht de afgelopen vier jaar, vier keer kampioen geweest. Maar ik denk dat ze deze keer de rug zullen rechten en ondanks alles toch de titel binnenhalen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.