Transfer Grégoire nog niet rond

DINSDAG, 4 JANUARI 2005, 12:34 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck zat gisteren rond de tafel met zijn collega Roland Louf van Moeskroen, over de komst van Christophe Grégoire. De transfer van de 24-jarige linkermiddenvelder is nog niet afgerond.


Anderlecht deed een bod van 300.000 euro, maar Moeskroen wijkt niet af van de vooropgestelde prijs van 375.000 euro. "Mogelijk komt er eerstdaags wel een oplossing", aldus Van Holsbeeck. Anderlecht bereikte wel al een persoonlijk akkoord met de middenvelder voor een contract tot 2008.

Als er snel een overeenkomst bereikt wordt met Moeskroen, kan Grégoire nog aansluiten bij de 25-koppige spelersgroep, die momenteel in hotel 'La Cala Resort' verblijven in Spanje. "We kunnen hem goed gebruiken", verklaarde Hugo Broos nog. "Ik had eigenlijk liever gezien dat hij bij het begin van de stage inzetbaar was. We hebben alleen Ehret en Kolar voor die positie, die trouwens nog voor een lange tijd out is. Maar blijkbaar is tegenwoordig in Brugge meer mogelijk, als ik zie dat ze drie nieuwe aanwinsten aantrokken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.