Vargas: "Ik sta bij Anderlecht in het krijt"

VRIJDAG, 20 APRIL 2012, 16:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de schaduw van de titelstrijd werkt Ronald Vargas nog steeds ijverig aan de weg terug. Tegen volgend seizoen hoopt hij er te staan. "Voor dit seizoen lukt het niet meer. Ik wil absoluut geen risico lopen", zegt hij in Marca.


"Ik zit nu in de laatste fase voor ik met de groep kan trainen en ik hoop zo snel mogelijk aan te sluiten bij mijn collega's", aldus Vargas in de Spaanse sportkrant. "De twee knieblessures verkorten mijn carrière, maar toch hoop ik terug te keren en een nog hoger niveau te halen dan voordien."

De Venezolaan kijkt ook al verder in de toekomst. Hij geeft toe te dromen van de Spaanse competitie. "Maar eerst wil ik nog iets terugdoen voor Anderlecht, dat me heel goed begeleid heeft in die moeilijke periode. Ik sta bij hen in het krijt. Later zou ik inderdaad graag naar Spanje gaan. Sevilla, Valencia en Villarreal toonden al interesse, maar door mijn blessures staat die nu op een laag pitje. Logisch."

Ook met de nationale ploeg wil hij weer schitteren. "Het zou ongelooflijk zijn mochten we ons kunnen kwalificeren voor het WK in Brazilië. Dat is zeker mogelijk. Tenslotte wonnen we al een keertje een oefenmatch tegen Spanje en dat is toch de regerende wereldkampioen."

Bron: Het Laatste Nieuws




anderlecht-online forum