Overzicht interlands: tweede cap Angulo

VRIJDAG, 23 SEPTEMBER 2022, 22:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Ook vanavond kwamen weer verschillende Anderlecht-spelers in actie bij hun nationale ploeg. In Leuven stonden Yari Verschaeren en Lucas Lissens oog in oog met Bart Verbruggen. Ook Nilson Angulo (foto) en Amadou Diawara kwamen in actie.

In een oefenduel verloren de Belgische U21 met 1-2 van Nederland. Yari Verschaeren speelde de hele wedstrijd en Lucas Lissens viel in na 70 minuten. Marco Kana en Nederlander Bart Verbruggen bleven op de bank.

In het Spaanse Murcia oefende Ecuador tegen Saudi-Arabië. Nilson Angulo mocht invallen na 66 minuten. De partij eindigde op 0-0. Voor Angulo was het zijn tweede interland. Zijn vorige dateert van oktober vorig jaar. Ecuador is erbij op het WK, dus Angulo mag beginnen hopen.

Amadou Diawara stond in de basis bij Guinée dat een oefenduel speelt in en tegen Algerije. Op het uur werd hij bij een 0-0-stand vervangen. Guinée verloor finaal met 1-0.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.