Duranville: "Het spijt me"

ZONDAG, 2 OKTOBER 2022, 22:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Julian Duranville mocht vanmiddag voor het eerst starten bij het A-elftal. De jongeling probeerde, maar jammer genoeg lag een foutje van hem aan de basis van het enige doelpunt van de partij. "Een foutje van mij stak ons in de shit", vertelde hij achteraf.

Net toen hij om zijn wissel had gevraagd, liet Duranville zijn man Ken Nkuba ontsnappen in zijn rug. Die bediende vervolgens Morioka voor de 0-1. "Het spijt me voor de fans en de ploegmaats", aldus de 16-jarige flankaanvaller. "Op deze positie moet ik ook leren verdedigen. Dat is belangrijk en nodig als ik een grote carrière wil maken."

Op de vraag of hij verbaasd was over zijn basisplaats, antwoordde Duranville "een beetje". "De coach had er wel over gesproken en op training kon ik me mentaal voorbereiden. Ik droom hiervan sinds ik acht jaar ben. Vroeger kreeg ik powerpoints te zien van Lukaku en Tielemans. Nu sta ik er zelf bij. Dat doet wel iets."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.