Iakovenko: "Binnen een jaar bij topclub spelen"

MAANDAG, 23 APRIL 2012, 08:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een doelpunt en twee assists blonk Sacha Iakovenko zaterdag uit met OH Leuven tegen KV Mechelen. Wat de toekomst voor de Anderlecht-huurling brengt, weet hij nog niet. "In principe keer ik terug, maar dan wil ik wel spelen."


"Ik denk al sinds ik in januari aan OH Leuven uitgeleend werd alleen aan mijn eigen prestaties en die van OHL", zei Iakovenko in de kranten. "Ik weet zelfs niet of Anderlecht me alle weken volgt."

"Voor volgend seizoen zijn er drie mogelijkheden: ofwel doe ik mijn contract uit bij Anderlecht, ofwel transfereert Anderlecht me in juni of januari naar een andere grote club, ofwel willen ze me nog enkele maanden elders laten spelen en dan draagt OHL mijn voorkeur weg", aldus de Oekraïner.

Eén ding is wel zeker, Iakovenko wil spelen. "Als ik bij Anderlecht weer op de bank moet zitten of weinig speelkansen krijg, wil ik uitgeleend worden. Ik word er deze zomer 25 en wil spelen. Behalve OHL dienen zich wellicht nog andere mogelijkheden aan, in binnen- of buitenland. Mijn manager is dat aan het uitzoeken. Binnen het jaar bij een topclub spelen, blijft mijn hoofddoel."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.