Overzicht huurlingen: doelpunt Olsson (video)

DINSDAG, 4 OKTOBER 2022, 21:20 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Met een beetje vertraging brengen we u alsnog het overzicht van de prestaties van de door Anderlecht verhuurde spelers dit weekend. We noteren vooral het eerste doepunt van Kristoffer Olsson voor Mydtjylland. Hij rondde een mooie ren op fraaie wijze af.

Mohamed Bouchouari: Viel na 83 minuten in voor Emmen tegen Heerenveen. De wedstrijd eindigde op 0-0.

Mustapha Bundu: Bleef de hele wedstrijd op de bank bij FC Andorra, dat met 3-1 won van Levante. Bij Levante viel Charly Musonda in na 67 minuten.

Antoine Colassin: Mocht bij Heerenveen na 76 minuten invallen tegen Emmen (0-0).

Mo Dauda: Out met een blessure. Zijn Tenerife speelde 1-1 gelij tegen Gijon.

Bogdan Mykhaylichenko: De Oekraïner speelde de hele partij bij Shakhtar Donetsk tegen Metalist Charkiv. Mykha en co wonnen met 1-6.

Kristoffer Olsson: De Zweed scoorde zijn eerste doelpunt voor Mydtjylland sinds zijn terugkeer. Tegen Viborg maakte hij na 44 minuten de 1-1. Olsson pikte de bal op over de middenlijn, rukte op naar het doel van de tegenstander, ontdeed zich van een verdediger en legde het leer mooi in de hoek. 1-1 was ook de eindstand. Olsson kreeg ook geel en mocht na 66 minuten gaan rusten.

Timon Wellenreuther: Als tweede doelman zag hij hoe Feyenoord 1-1 gelijkspeelde tegen NEC.

Bekijk het doelpunt van Olsson hieronder vanaf minuut 1:15.