Suarez: "Niet boos omwille van die wissel"

MAANDAG, 23 APRIL 2012, 10:45 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Opvallend beeld in Brugge gisteren: toen Matias Suarez naar de bank geroepen werd om gewisseld te worden, trapte de Argentijn boos een flesje weg. "Zo hebben we Suarez nog nooit gezien", zei Peter Vandenbempt op de radio.


In de kranten legt de Gouden Schoen uit waarom hij dat deed. Suarez was niet boos omwille van zijn vervanging, maar wel omdat de kniepijn weer opstak. "Bij de opwarming en in het eerste deel van de match ging alles goed. Maar daarna werd de pijn weer erger", aldus Suarez. "Na de match heb ik in de kleedkamer met de trainer gesproken. Ik heb hem duidelijk gemaakt dat ik niet boos was om die wissel. Ik zal tot het einde van het seizoen de pijn verbijten."

"Sportief ben ik heel tevreden want we hebben een grote stap naar de titel gezet", zegt hij over de wedstrijd. "Ik vond onze organisatie vooral impressionant. Hoe fel Club Brugge op bepaalde momenten ook drukte, iedereen hield stand."

Vrijdag moet Anderlecht naar Genk dat gisteren een 0-2 achterstand tegen Standard omboog in 3-2 winst. "Ik vrees eerder Club dan Genk want zij staan dichterbij. Met een punt in Genk zou ik al blij zijn, maar we gaan voor winst."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.