Vanavond kans voor Stassin?

DONDERDAG, 6 OKTOBER 2022, 14:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Het is niet uitgesloten dat Lucas Stassin vanavond zijn debuut maakt in het A-elftal van Anderlecht. De jonge spits zit voor het eerst in de selectie voor een officieel duel. "Gezien het aantal spelers dat op het wedstrijdblad mag, is dit misschien een kans om hem en de jongeren een signaal te geven", zegt coach Felice Mazzu.

Met vijf doelpunten in de voorbije twee duels toonde Stassin zijn neus voor doelpunten. "Deze selectie is verdiend", vertelde Mazzu gisteren op zijn persconferentie. "Lucas heeft erg goed gepresteerd. Hij deed meer dan scoren alleen. Hij is heel erg geëvolueerd."

Het lijkt dus niet uitgesloten dat de 17-jarige aanvaller straks debuteert. Het uitgebreide wedstrijdblad zet de deur alvast op een kier. In de Belgische competitie mogen er slechts 18 spelers op het scheidsrechtersblad. Dat biedt een coach weinig opties. Europees is er plaats voor 23 spelers. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.