Gomez Man van de Match bij Manchester City

DONDERDAG, 6 OKTOBER 2022, 17:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Sergio Gomez begint zijn draai bij Manchester City steeds beter te vinden. Nadat hij afgelopen weekend zijn eerste assist in de Premier League gaf, had hij gisteren een voet in drie doelpunten in de Champions League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen. Het leverde hem de titel 'Man van de Match' op.

City versloeg Kopenhagen met 5-0. Het tweede doelpunt kwam er nadat de bezoekende doelman een schot van Gomez niet kon klemmen. Haaland tikte de rebound binnen. Ruim vijf minuten later devieerde een Deense verdediger een voorzet van Gomez in eigen doel: 3-0. Bekijk hier de doelpunten. 

Afgelopen weekend leverde Gomez ook zijn eerste assist af in de Premier League. Tegen Manchester United bood hij Haaland de 5-1 aan. In de Premier League zit Gomez intussen aan 86 speelminuten verdeeld over vier invalbeurten. In de Champions League speelde hij twee volledige wedstrijden en bleef hij een keer op de bank.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.