Uitslagen Europese tegenstanders: FCSB wint

MAANDAG, 17 OKTOBER 2022, 21:13 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Twee keer winst en één gelijkspel: dat is de balans van de Europese tegenstanders van Anderlecht dit weekend. FCSB, de volgende tegenstander van paars-wit, won zelfs al voor de derde keer op rij in de competitie. Het overzicht.

FCSB - ATA Arad 2-1

Terwijl het in de Conference League twee keer met 5-0 verloor van Silkeborg, begint het voor FCSB in de competitie eindelijk goed te lopen. Tegen UTA Arad won het met 2-1. Olaru bracht de thuisploeg in de 16e minuut op voorsprong. In minuut 88 stelde Compagno de zege veilig vanaf de stip. Het werd nog wel even warm toen Arad in blessuretijd tegenscoorde. FCSB staat nu zevende met 17 punten uit 12 wedstrijden.

FCSB speelde met: Tarnovanu, Cretu, Dawa, Tamm, Pantea, Cordea, Edjouma (78' Nikolov), Olaru, Coman (78' Popescu), Omrani (55' Oaida), Compagno (90' Miculescu)

Silkeborg - Randers 3-2

Silkeborg speelde en won vanavond de topper tegen Randers. 3-2 werd het. Silkeborg wipt zo over Randers naar plaats twee op twee punten van leider Nordsjaelland. Jorgensen, een own-goal en nog eens Jorgensen scoorden voor Silkeborg.

Silkeborg speelde met: Larsen, Sonne, Salquist, Felix, Engel (60' Klitten)), Thordarson, Brink (29' Brink), Klynge (78' Gojani), Kusk (46' Kaalund), Helenius (78' Adamsen), Jorgensen

Southampton - West Ham 1-1

Heel wat andere namen in de basiself bij West Ham tegen Southampton, dat drie punten minder telde. Na 20 minuten kwamen de Hammers op achterstand, maar iets voorbij het uur zette Rice de bordjes gelijk. West Ham staat nu twaalfde.

West Ham speelde met: Fabianski, Johnson, Kehrer, Cresswell, Soucek, Rice, Coufal, Emerson (59' Benrahma), Bowen, Paqueta (87' Lanzini), Scamacca (87' Antonio)