Overzicht huurlingen: tweede goal Olsson (video)

MAANDAG, 17 OKTOBER 2022, 22:13 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Een opvallend weekend voor meerdere door Anderlecht verhuurde spelers. Mo Dauda stond voor het eerst sinds zijn blessure weer in de basis. Mo Bouchaouri kreeg zijn eerste basisplaats tout court sinds zijn uitleenbeurt. En Kristoffer Olsson (foto) schonk zijn ploeg de zege. Het overzicht.

Mohamed Bouchouari: De rechtsback zag zijn goede invalbeurt van vorig weekend beloond met een eerste basisplaats. Tegen Volendam stond hij de hele partij tussen de lijnen. 1-1 werd het. Beide ploegen delen de laatste plaats.

Mustapha Bundu: Afgelopen woensdag tegen Burgos stond Bundu voor het eerst in de basis bij FC Andorra. Zijn team verloor met 0-1 en Bundu werd na 67 minuten vervangen. Zaterdag tegen Alaves, 0-1-verlies, viel Bundu in na 68 minuten.

Antoine Colassin: De spits mocht na 75 als eerste invallen voor Heerenveen. De partij tegen Go Ahead Eagles eindigde op 1-1.

Mo Dauda: Na een maand afwezigheid door een blessure vierde Dauda afgelopen woensdag zijn rentree tegen Cartagena (0-0). Hij viel toen in na 63 minuten. Gisteren tegen Granada (2-0 winst) stond hij weer in de basis. Na 74 minuten mocht hij gaan rusten.

Bogdan Mykhaylichenko: De linksback speelde de hele wedstrijd voor Shaktar Donetsk tegen Dinamo Kiev. Shaktar won met 3-1. Mykhaylichenko kreeg een gele kaart.

Kristoffer Olsson: Met zijn tweede doelpunt van het seizoen bezorgde Olson zijn club Midtjylland de zege tegen Horsens. In minuut 86 zette hij met een fraai schot de 2-1-eindstand op het bord. Olson speelde de hele wedstrijd.

Timon Wellenreuther: Als tweede doelman zag hij Feyenoord met 1-3 winnen bij AZ.

Bekijk hieronder het doelpunt van Olsson vanaf minuut 2:19.