Gillet: "Onze beste match van de play-offs"

ZATERDAG, 28 APRIL 2012, 10:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet speelde tegen Genk eindelijk nog eens een sterke wedstrijd. Hij scoorde ook zijn dertiende doelpunt van het seizoen. "Ik kom uit een moeilijke periode", geeft hij toe. "Dit doelpunt doet deugd."


"We speelden vandaag onze beste match tegen de beste ploeg van de play-offs", vertelde een opgewekte Gillet na afloop. "Ik denk dat we beter voorbereid waren dan Genk. Met deze overwinning haalden we nu toch al tien op twaalf in onze uitwedstrijden tijdens de play-offs. Fantastisch, toch?"

"De wedstrijd op Club Brugge was voor onze ploeg misschien wel het keerpunt. Het is nooit makkelijk om daar te winnen, dus dat heeft ons wel een boost gegeven voor de volgende wedstrijd."

"Vind vorm van seizoensbegin terug"

Terwijl Gillet voor de winterstop speelde als een wervelwind, was het de jongste maanden heel wat minder. De voorbije weken zat hij zelfs op de bank. Door de schorsing van Mbokani stond hij gisteren weer in de basis en hij bedankte met een doelpunt.

"Ik kom toch wel uit een moeilijke periode", geeft hij toe. "De laatste tijd had ik het mentaal niet makkelijk. Dit doelpunt doet deugd, maar het voelde vooral goed om opnieuw in de ploeg te staan. Ik heb ook het gevoel dat ik stilaan mijn vorm van het begin van het seizoen terugvind."

"Ik wil trouwens ook Kanu feliciteren. Hij heeft nog bijna niet gespeeld. Met zijn twee doelpunten was hij heel belangrijk. Het team is blij dat we op hem kunnen rekenen", besluit Gillet.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.