Overzicht huurlingen: Mykhaylichenko treft raak (video)

MAANDAG, 31 OKTOBER 2022, 21:02 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Bogdan Mykhaylichenko scoorde dit weekend zijn eerste doelpunt voor Shaktar Donetsk. Mo Bouchouari lijkt zich dan weer verzekerd te hebben van een basisplaats bij Emmen. Een overzicht over de huurlingen van Anderlecht.

Mohamed Bouchouari: De jonge rechtsback lijkt zijn basisplaats beet te hebben bij Emmen. Tegen Groningen speelde hij gisteren voor de derde keer op rij de hele wedstrijd. 0-0 werd het, waardoor Emmen wegkomt van de laatste plaats.

Mustapha Bundu: Voor de tweede keer begon Bundu in de basis bij FC Andorra, maar op het uur werd hij vervangen. Andorra versloeg Ponferradina met 3-0 en staat nu op de elfde plaats. Bij Ponferradina ontbrak Jordan Lukaku wegens een blessure.

Antoine Colassin: Tegen Utrecht kwam Colassin opnieuw als invaller in actie. Na 73 minuten en bij een 1-2-achterstand kwam hij van de bank. De score veranderde niet meer.

Mohammed Dauda: Dauda speelde 82 minuten voor Tenerife, dat met 0-2 verloor van Real Zaragoza.

Bogdan Mykhaylichenko: De linksback scoorde zijn eerste doelpunt voor Shaktar Donetsk. Tegen Oleksandria zette hij na 42 minuten de 1-1 op het bord. De wedstrijd eindigde op 2-2 en Shaktar blijft tweede in de stand. Mykhaylichenko speelde de hele wedstrijd. Klik hier om het doepunt van Mykhaylichenko te bekijken (vanaf minuut 2:20).

Kristoffer Olsson: De middenvelder speelde 68 minuten voor Midtjylland, dat 1-1 gelijkspeelde tegen OB. De club blijft zo in de middenmoot.

Timon Wellenreuther: Feyenoord kwam dit weekend niet in actie.