Van Holsbeeck: "Nog geen bod voor Biglia"

DINSDAG, 8 MEI 2012, 08:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia werd de voorbije week in verband gebracht met Real Madrid. "Maar er is nog geen bod", zegt Herman Van Holsbeeck hierover. De manager geeft ook aan Mati Suarez niet te willen wegdoen "voor een appel en een ei."


"Het kan dat Real Madrid aan Biglia denkt", aldus Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. "Misschien zoeken ze een goeie speler die kan spelen als de grote namen en titularissen even moeten rusten. In onze kern van 25 spelers hebben wij ook jongens van wie je weet dat ze maar vijf wedstrijden op een seizoen gaan spelen. Alles hangt af van wat Real wil, maar voorlopig is er geen bod op Biglia."

Suarez

Ook Matias Suarez wordt vaak genoemd als mogelijke vertrekker. Van Holsbeeck hoopt dat hij blijft. "Mati heeft het potentieel voor een grote competitie, maar ik vind dat hij nog een grens moet overschrijden", zegt de Anderlecht-manager.

"Dit jaar speelde hij al veel meer wedstrijden. Volgend seizoen kan de Champions League een uitdaging zijn. We gaan hem zeker niet voor een appel en een ei wegdoen. 12 miljoen is niet genoeg."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.