Grello: "Ik ben trots om kapitein van Anderlecht te zijn"

DINSDAG, 20 DECEMBER 2022, 17:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSCA Futsal bereidt zich voor op de Belgische Bekerwedstrijd. Anderlecht zou moeten kunnen rekenen op Edu, Roninho en Cristiano voor hun thuiswedstrijd tegen FT Antwerpen. Alleen de Argentijnse Rescia wordt nog vermist. Kapitein Grello verwacht een zware wedstrijd in Antwerpen.

Grello is de trotse aanvoerder van RSCA Futsal

"Ik ben bijzonder trots om kapitein te zijn van een Europese topclub als Anderlecht. Ik kijk al uit naar de aangekondigde versterkingen tijdens de mercato. Ik ben ervan overtuigd dat we de Final 4 kunnen winnen en de tweede Belgische club kunnen worden die de trofee wint na Charleroi in 2005."

Een clash in de 1/8 finale van de Beker van België
Na de pauze tegen FULL Hasselt - al 6-0 op het scorebord - zetten de mannen van coach Luca Cragnaz onbewust wat minder druk met de verplaatsing naar Antwerpen in het hoofd. 

"In de competitie waren we tevreden met een gelijkspel, maar nu moeten we winnen. Ik ben 37 jaar oud, maar ik ben fysiek en mentaal nog op mijn best. Je kunt het mentale aspect niet onderschatten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.