Murillo in gesprek met Botafogo

DONDERDAG, 5 JANUARI 2023, 08:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het Braziliaanse Globo, een groot medium in het land, met dat Botafogo onderhandelingen is opgestart met Amir Murillo. Ook met Giovanni González, een rechtsback van Mallorca, wordt gesproken. Een van de twee moet de nieuwe rechtsachter van Botafogo worden

Zowel met Murillo als met Gonzalez wil Botafogo een huurovereenkomst met aankoopoptie afsluiten. De deal die als eerste rond raakt, vindt plaats. Het is niet de bedoeling van Botafogo om beiden aan te trekken. Volgens Globo heeft een deal met Gonzalez de meeste kans op slagen. In tegenstelling tot Murillo is hij geen basisspeler bij zijn club.

De vraag is inderdaad in welke mate Anderlecht bereid is om mee te werken aan een vertrek van Murillo. Hoewel de Panamees al even niet meer zijn niveau van in zijn beginperiode bij Anderlecht haalt, is hij redelijk onmisbaar aangezien hij de enige rechtsback in de kern is. Ishaq Abdulrazak, in de zomer gehaald als concurrent voor Murillo, valt tegen en bij de RSCA Futures intussen als defensieve middenvelder gezien.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.