Ervaren Duitse linksback in beeld

DINSDAG, 10 JANUARI 2023, 09:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS La Dernière Heure meldt dat Anderlecht geïnformeerd heeft naar Maximilan Middelstädt, een 27-jarige linksback van Herta Berlijn. Ondanks ruim 130 wedstrijden in de Bundesliga is hij dit seizoen op de bank beland en in juni is hij einde contract. Dat maakt van hem een interessante piste.

Middelstädt stroomde in 2014 vanuit de jeugd door naar het eerste elftal van Herta. Ooit was hij 14 miljoen euro waard, maar dat bedrag is nu gezakt tot 2 miljoen euro. La Dernière Heure vernam echter ook dat Anderlecht te laat informeerde. Verschillende andere clubs gingen hen voor.

Paars-wit wil erg graag een linksback toevoegen aan de huidige kern. In het systeem van Brian Riemer zijn de backs belangrijkse posities en met Moussa N'Diaye is er maar één echte linksback voor handen. En die was dan nog gehaald met als bedoeling om dit seizoen te rijpen bij de RSCA Futures. Gezien het systeem dat Felice Mazzu wilde spelen (3-5-2) werd er in de zomer niet gezocht naar vervangers voor de vertrekkende Sergio Gomez en de uitgeleende Bogdan Mykhaylichenko.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.