RSCA Futures winnen oefenduel met 4-0

VRIJDAG, 13 JANUARI 2023, 21:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

1B De RSCA Futures hebben vanmiddag een oefenduel tegen Troyes gewonnen met 4-0. Michez en Agyei scoorden voor de pauze, Stassin en Masscho deden dat erna. De Zweedse nieuwkomer Bellmann stond in de basis en speelde als aanvallende middenvelder.

Iets voor het kwartier opende Michez de score. Stassin kreeg de bal ter hoogte van het penaltypunt, legde mooi opzij voor Michez en die plaatste het leer koelbloeding in de rechter benedenhoek. De 2-0 was een geschenkje van Agyei aan zichzelf voor zijn 18e verjaardag. De jarige kreeg de bal aan de hoek van het strafschopgebied. Hij twijfelde niet en schilderde het leer met links in de verste winkelhaak.

De 3-0 van Stassin kwam er na een goede voorzet van Camara. Vanaf de achterlijn trok hij de bal goed naar de strafschopstip. Stassin trapte beheerst in de linkerhoek. De 4-0 kwam er na een vrije schop van Leoni ter hoogte van de hoekschopvlag. De bal viel voor de voet van Masscho en die legde binnen.

Met Patrick Nzongo speelde er ook een tester mee. Hij speelde op de linkerflank en liet aardige dingen zien. Vorig weekend tegen Lille (2-3 verlies) scoorde hij.

Doelpunten: 13' Michez (1-0), 28' Agyei (2-0), 53' Stassin (3-0), 73' Masscho (4-0)

RSCA Futures begonnen met: Vercauteren, Ferrara, Hubert, Lissens, Michez, Leoni, De Wilde, Nzongo (tester), Bellmann, Agyei, Stassin

Kwamen in: Masscho, Camara, Engwanda, Monticelli, Lapage



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.