Odoi krijgt basisplaats bij Rode Duivels

DONDERDAG, 24 MEI 2012, 13:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Denis Odoi maakt morgen in de oefeninterland tegen Montenegro zijn debuut in de basiself van de nationale ploeg. De rechtsachter van Anderlecht moest er in extremis zijn vakantie naar New York voor laten schieten.


"De communicatie met Vertonghen en Alderweireld verloopt prima en ik ga mij voor de volle honderd procent geven", zei Odoi na afloop van de laatste training. "Maar zelfs al speel ik een goeie wedstrijd, dan biedt dat nog geen garantie op speelgelegenheid in de toekomst."

Bij Anderlecht kreeg Odoi pas speelkansen in de play-offs als vervanger van Wasilewski. "Ik kwam dit jaar te weinig aan de bak, waardoor mijn seizoen sowieso niet geslaagd is", blikt Odoi terug. "Maar ik hoop vrijdagavond wel op een geslaagde wedstrijd te kunnen terugblikken als ik mijn defensieve taken goed weet uit te voeren en we collectief mooi voetbal op de mat kunnen brengen."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.