Anderlecht wil De Vlieger als keeperstrainer

WOENSDAG, 30 MEI 2012, 08:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad melden dat Geert De Vlieger waarschijnlijk de nieuwe keeperstrainer van Anderlecht wordt. Gisteren had Van Holsbeeck een positief gesprek met de oud-doelman en deed hem een concreet voorstel.


Volgens Het Laatste Nieuws beraadt De Vlieger zich hier nu over, terwijl Het Nieuwsblad van enkele bronnen vernam dat er al een akkoord is. De Vlieger zelf geeft toe dat er gesprekken aan de gang zijn, maar onthoudt zich verder van alle commentaar.

De 40-jarige De Vlieger is momenteel aan de slag als analist voor de Champions League op Kanaal 2. Tussen 1995 en 1998 speelde hij voor Anderlecht, maar hij kon er zich niet ontpoppen tot de absolute nummer 1. Dus vertrok hij naar Willem II in Nederland. Later volgden nog Manchester City, Zulte Waregem en Club Brugge. Vorig jaar zette de 43-voudige Rode Duivel een punt achter zijn carrière.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.