"We weten waar we Ludogorets pijn kunnen doen"

DONDERDAG, 16 FEBRUARI 2023, 20:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Over enkele minuten begint Anderlecht aan de Europese wedstrijd tegen Ludogorets. Coach Brian Riemer toonde in een gesprek met Sporza kort voor de aftrap zijn vertrouwen. "Als we ons gameplan goed uitvoeren, zie ik mogelijkheden."

"Ludogorets en Anderlecht zijn twee ploegen die positief willen voetballen. We hebben ze goed geanalyseerd en weten waar we ze pijn kunnen doen. Ik heb er vertrouwen in dat we de ruimtes zullen vinden", aldus Riemer. "Hoe dan ook is na vanavond niks beslist. Het gaat over twee matchen. Maar ik hoop een aggressieve ploeg te zien."

Aanwinst Islam Slimani start voor het eerst. "Hij heeft veel ervaring op het internationale niveau. Hij weet hoe je matchen als deze moet aanpakken en hoe je een resultaat moet halen. Hij is een grote meerwaarde voor onze ploeg. Hij is volledig fit en op training lijkt het niet alsof hij 34 jaar is. Ik kijk ernaar uit om hem te zien spelen."

Wie er niet bij is, is Francis Amuzu. Anderlecht communiceerde dinsdag dat hij niet helemaal fit is, maar Riemer maakt zich niet ongerust. "Francis heeft de laatste tijd veel gespeeld. Hij is wat vermoeid en we kozen ervoor hem rust te geven. We hebben een sterke kern, dus hebben de mogelijkheid om te roteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.