60-tal fans lopen mee in mars voor Baseggio

ZONDAG, 17 JUNI 2012, 12:58 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Zaterdag 16 juni werd een mars georganiseerd om Walter Baseggio te steunen in de strijd tegen kanker. Er verzamelden zo’n zestig-tal supporters in Nijvel om hun steun te betuigen. Baseggio was ontroerd: "Ik wil iedereen bedanken"


We wisten al langer dat Baseggio geliefd was bij de supporters. Toen bekend raakte dat hij terug ziek was, wilden de supporters iets voor hem doen. Er was al een groep op Facebook, met meer dan 1600 leden. Deze zaterdag werd dan ook een mars georganiseerd in Nijvel.

Een zestig-tal supporters verzamelden aan het café 'La Mairie' in Nijvel, en sommigen kwamen van ver. “Er is een jongetje die met zijn ouders van Oostende is gekomen”, zegt Christine Copenaut, organisatrice van de mars.

Er werden voor de gelegenheid ook t-shirts bedrukt en een grote poster met foto’s werd aan Walter overhandigd. Hij was ontroerd: “Het is zo mooi. Er zijn hier mensen die ik al langer kende, maar al jaren niet meer gezien had. De mensen zijn me nog niet vergeten en ik wil iedereen bedanken, voor wat ze me al gaven toen ik nog voetballer was, en voor wat ze me nu nog steeds geven. Dat kunnen niet veel andere voetballers zeggen.”

Ondanks het grijze weer was er op La Grand-Place in Nijvel wel een feestelijke sfeer.

Bron:LaCapitale.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.