Jestrovic wellicht op de bank

DINSDAG, 18 JANUARI 2005, 13:29 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Op basis van de training gisteren lijkt Broos tegen Genk opnieuw te kiezen voor Mpenza naast Aruna voorin. Jestrovic stond in het onderlinge partijtje in het verkeerde kamp en blies met een lang gezicht de aftocht.

"Ik heb last van de kuit", probeerde de Serviër eerst nog. En dan: "Ik ben niet blind, maar zal de keuze van de trainer als een prof aanvaarden. Hoewel ik niet gescoord heb tegen Moeskroen, vind ik toch dat ik de eerste helft hard gewerkt heb voor de ploeg. Soit, Broos weet wel wat hij doet."

Broos laat verder Ehret, Tiote én de geblesseerde Wilhelmsson uit de kern van dit weekend om tot de toegestane vijftien namen te komen. "Christian liep een contractuur op en is out. Hij haalt wel Sint-Truiden." Legear lijkt de aangewezen vervanger, al wil Broos ook dat niet gezegd hebben. "Ik heb niet de gewoonte vooraf mijn ploeg bekend te maken."

Zewlakow (trap boven de enkel) verliet vroegtijdig het oefenveld en is onzeker. Hij kreeg 's namiddags een inspuiting en wacht de reactie vandaag af. Traore houdt zich klaar want, dixit Broos: "Veel opties zijn er niet, ik heb momenteel maar vijf verdedigers ter beschikking".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.