26-koppige selectie stage Saalfelden

ZONDAG, 1 JULI 2012, 13:46 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom heeft een selectie van 26 spelers bekend gemaakt voor de stage in Oostenrijk. De geblesseerden Juhasz, Vargas en Lukaku gaan niet mee. Jongeren Bruno, Tarfi, Praet, Vervoort en Godeau zitten wel in de selectie.


“Ik ben nog nooit in Oostenrijk op stage geweest”, geeft van den Brom aan. “Maar ik heb me later vertellen dat we in een heel goed hotel verblijven, een perfect trainingsveld ter beschikking hebben én we spelen een wedstrijd tegen een serieuze tegenstander. Alles is dus aanwezig om er een geslaagd oefenkamp van te maken.”

EK-gangers Wasilewksi en Safari gaan niet mee op stage. Zij krijgen extra vakantie en worden pas op 9 juli terug in Anderlecht verwacht. Rode duivels Odoi en Gillet sluiten wel op tijd aan voor de stage.

Opvallende afwezige is Matias Suarez. Hij zou terug in België zijn, maar zou nog steeds last ondervinden van de knie (dezelfde blessure die hem eind vorig seizoen al parten speelde).

Naast de vaste waarden van vorig seizoen bij Anderlecht, krijgen ook enkele jongens die uitgeleend werden opnieuw hun kans. Bijvoorbeeld Iakovenko en Reynaldo, die zich tijdens de oefenmatchen toonden.

Van den Brom verklaart wel dat er geen streep wordt getrokken onder de jongens die thuisblijven. "Ze zullen nog kansen krijgen. Het heeft gewoon geen zin om met 42 spelers op stage te vertrekken."

Selectie: Bruno, Biglia, Canesin Matos, Deschacht, De Sutter, Gillet, Godeau, Hawsawi, Iakovenko, Jovanovic, Kaminski, Kanu, Kljestan, Kouyate, Marecek, Mbenza, Mbokani, Molins, Odoi, Praet, Proto, Reynaldo, Roef, M. Tarfi, Verboom en Vervoort.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.