Suarez moet passen voor oefenkamp

MAANDAG, 2 JULI 2012, 11:21 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom vertrekt vandaag met 26 spelers op stage naar het Oostenrijkse Saalfelden. Afwezigen Vargas, Juhasz en Lukaku waren al gekend, maar nu heeft ook Suarez verstek moeten geven, door zijn aanhoudende knieblessure.


Na meer dan een maand vakantie en revalidatie in Argentinië arriveerde Suarez een week geleden al terug op Neerpede. Daar onderging hij meteen enkele tests. De eerste reacties waren positief, maar het lijkt geen goed teken dat hij niet mee op stage vertrekt. Er rest Suarez en de medische staf nu nog een maand voor de competitie hervat wordt. Anderlecht had ook gehoopt op de Argentijn om hen te helpen in de voorrondes van de Champions League.

Geen Veselinovic

Van de uitgeleende spelers zijn enkel Iakovenko en Reynaldo erin geslaagd om van den Brom te overtuigen hen mee te nemen op stage. Veselinovic, Diandy en Badibanga blijven achter in Brussel.

Eerder verklaarde van den Brom al dat er geen streep zou worden getrokken onder de jongens die thuisbleven, maar het feit dat er zoveel jongeren (Praet, Roef, Verboom, Vervoort, Godeau en Bruno) wél mee vertrokken zijn, zou hen zorgen moeten baren.

Met Mbokani

Net als Rode Duivels Denis Odoi en Guillaume Gillet kreeg ook Mbokani extra vakantie omdat hij in actie kwam met de Congolese nationale ploeg. Hij sluit vandaag aan bij de groep in Oostenrijk.

Verdedigers Safari en Wasilewksi, die het EK speelden, worden pas 9 juli terug in Anderlecht verwacht.

Olympische Spelen

Cheikhou Kouyaté was al enkele dagen terug in Neerpede en is vandaag ook mee vertrokken naar Oostenrijk. Hij zal het oefenkamp echter vroeger moeten verlaten (6 juli) om aan te sluiten bij de Olympische selectie van Senegal. Hij mist waarschijnlijk ook de eerste voorronde van de Champions League.

Bron: HLN



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.