"Cyriac en ik zullen een uitstekend duo vormen"

DINSDAG, 3 JULI 2012, 08:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Goh Bi Cyriac krijgt Anderlecht een derde oud-speler van Standard in de kern. Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani reageren verheugd op de komst van hun Cyriac. "Ik denk dat we een uitstekend duo zullen vormen", aldus Dieu.


"Bij Standard had ik al een goeie relatie met Cyriac. Hij kwam dikwijls bij mij in Luik en op een bepaald moment was ik zelfs een beetje zijn gids. Hij is een hele goeie speler en ik ben ervan overtuigd dat hij en ik ook een uitstekend duo kunnen vormen bij Anderlecht. Als ik er dan nog ben", zo lacht Mbokani.&llt;br>
"Natuurlijk zal hij het niet altijd gemakkelijk hebben. Het is wel zwaar om rechtstreeks van Standard naar Anderlecht te gaan. De Standard-fans kunnen het hem lastig maken, maar hij is sterk genoeg."

Ook Jovanovic ziet in Cyriac een welgekomen versterking. "Hij kan ons iets bijbrengen. Ik hoop dat hij snel terug in topvorm is."

Bron: Het Nieuwsblad




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.