Van den Brom laat spelers stevig trainen

DINSDAG, 3 JULI 2012, 08:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht vertoeft sinds gisteren op oefenkamp in het Oostenrijkse Saalfelden en trainer John van den Brom is van plan om er stevig de pees op te leggen. Kort na aankomst laste hij een eerste training in, vandaag volgen er drie.


Gisteren om 17 uur moesten de spelers voor het eerst het oefenveld op voor een training van een uur en drie kwartier. De nadruk lag op strak inspelen en balbezit. Net als de voorbije twee weken in België viel het weer op dat Van den Brom steeds met de bal laat trainen. De Nederlander en zijn assistent Besnik Hasi lieten zich ook verbaal gelden en stonden opvallend te coachen.

Alle spelers trainden met een hartslagmeter en fysiektrainer Mario Innaurato registreerde online meteen alle gegevens. Gillet, Odoi en Mbokani mochten twintig minuten voor hun ploegmaats de kleedkamer opzoeken. "Voor hen was het de eerste training, dus mogen zij het voor één keer wat kalmer aandoen", aldus Van den Brom.

Vandaag traint Anderlecht drie keer: in de voor- en namiddag én een dagelijkse looptraining van half acht tot tien voor acht. Als afsluiter van dit oefenkamp speelt Anderlecht zondag zijn eerste zware oefenmatch. Tegenstander dan is de Oostenrijkse miljoenenclub Red Bull Salzburg.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.