De Graafschap wil Garcia-Calvete terug huren

DINSDAG, 3 JULI 2012, 13:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jordan Garcia-Calvete is gisteren de voorbereiding op het komend seizoen begonnen bij De Graafschap. De Nederlandse club hoopt de Anderlecht-speler opnieuw te kunnen huren.


Garcia-Calvete speelt sinds januari op uitleenbasis bij de Superboeren. Het einde van het seizoen zag hij in rook opgaan wegens een elleboogbreuk. "Jordan Hij zit in de laatste fase van zijn revalidatie, dus kan hij nog niet helemaal voluit trainen", zo vertelt technisch manager Roland Vroomans van De Graafschap op de officiële clubwebsite.

De Nederlandse club degradeerde vorig jaar uit de eredivisie en hoopt met de 20-jarige Garcia-Calvete komend seizoen opnieuw te promoveren. "De komende weken gaan we kijken of een nieuwe huurperiode tot de mogelijkheden behoort", aldus Vroomans.

De club laat verder ook nog weten dat de onderhandelingen over een uitleenbeurt van Karim Tarfi nog niet afgerond zijn. Anderlecht en De Graafschap zijn hierover nog aan het praten.

Bron: degraafschap.nl



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.