Van de Brom: "Blij met komst Cyriac"

WOENSDAG, 4 JULI 2012, 08:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom krijgt er met Gohi Bi Cyriac een extra spits bij. De Nederlandse coach reageert tevreden. "Ik ken Cyriac niet echt goed als speler, maar ik weet wel dat hij voor zijn blessure een heel goede spits was."


"Goeie spelers kan je als trainer altijd gebruiken", zo vertelde Van den Brom in Oostenrijk over de jongste transfer van Anderlecht. "Een speler aantrekken die geblesseerd is, houdt altijd een risico in, maar hij is nog jong en alle medische rapporten wijzen op een definitief herstel. "De club heeft hem heel goed laten onderzoeken."

Dat Cyriac pas in januari inzetbaar is, deert Van den Brom niet. "Ik weet het. Dat is nog lang en tegen dan kan de samenstelling van de spelersgroep al flink gewijzigd zijn. We zien wel hoe de toestand van de spelersgroep er in januari zal uitzien, maar ik ben alvast blij met de komst van een bijkomende spits."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.