Vargas zes tot acht weken out

WOENSDAG, 4 JULI 2012, 08:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ronald Vargas klonk vorige week nog optimistisch over zijn schouderblessure, maar in medische kringen is men minder overtuigd van een snelle terugkeer. Dokters verwachten dat hij pas over zes à acht weken weer matchen kan spelen.


De entourage van Vargas hoopte dat de Venezolaan amper drie weken out zou zijn en de derde voorronde van de Champions League (31 juli en 7 augustus) zou halen, maar dit lijkt onmogelijk. Zijn elleboog was dan wel niet gebroken, maar hij was wel volledig verdraaid en moest onder verdoving weer worden rechtgezet.

Vargas zal snel weer kunnen trainen, maar fysieke contacten en duels zijn uit den boze. Hij moet meerdere fases doorlopen vooraleer hij zijn arm weer volledig zal kunnen strekken. In medische kringen gaat men er dan ook van uit dat hij pas over zes tot acht weken weer wedstrijdklaar is. Al hoopt Vargas uiteraard dat hij net als Lucas Biglia wat tijd kan afpitsen van zijn revalidatieproces.

Bron: Het Nieuwsblad





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.