Bouchouari: "Interesse van meerdere clubs"

VRIJDAG, 26 MEI 2023, 15:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De kans dat Mohamed Bouchouari na een succesvolle uitleenbeurt aan Emmen terugkeert naar Anderlecht, is erg klein. In een gesprek met Anderlecht-Online vertelt de rechtsback dat zijn manager contact heeft met meerdere clubs.

Bouchouari ruilde op de laatste dag van de zomermercato de RSCA Futures voor de Nederlandse eersteklasser Emmen. Hij speelde er 28 wedstrijden, waarin hij één keer scoorde en één assist gaf.
 
Een succesvolle uitleenbeurt dus. Maar zit een terugkeer naar Anderlecht erin? Die vraag legden we voor aan de 22-jarige rechtsachter. “Op dit moment ligt mijn focus op het seizoeneinde met Emmen”, zo vertelt hij aan Anderlecht-Online.
 
Met nog één speeldag te gaan, is Emmen al zeker van de zestiende plaats in de Eredivisie. Dat betekent dat het nacompetitie moet spelen voor het behoud. “Ik hoop het seizoen mooi te kunnen afsluiten en samen met mijn maats ervoor te zorgen dat Emmen in de Eredivisie blijft.”
 
“Kans klein dat ik terugkeer”
 
“Richting het einde van het seizoen zullen we een keuze maken over mijn toekomst”, gaat Bouchouari verder. Een terugkeer naar Anderlecht komt er wellicht niet. "Zeg nooit 'nooit', maar de kans is erg klein", zo vertrouwt hij ons toe.
 
Over een gebrek aan interesse hoeft de rechtsachter echter niet te klagen. "Mijn zaakwaarnemer vertelde me al over interesse van verschillende clubs uit België en uit de Nederlandse Eredivisie. Hij had ook contact met hen", aldus Bouchouari. "Recent hebben zich ook enkele clubs uit andere landen gemeld. Ook met hen wordt gesproken."
 
Geïnteresseerde clubs zullen ook met Anderlecht een akkoord moeten vinden. Bouchouari heeft bij paars-wit nog een contract tot eind volgend seizoen. Door zijn goede prestaties bij Emmen is zijn marktwaarde gestegen tot 500.000 euro.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum