Godeau: "Ik ben een echte Brusselaar"

WOENSDAG, 4 JULI 2012, 13:41 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Een opvallende naam in de kern van Anderlecht is die van Bruno Godeau. Hij was vorig jaar al kapitein bij de beloften en lijkt nu zijn kans te krijgen bij de A-kern. "Ik ben een echte Brusselse ket," zo klinkt het.


Bruno is vol van Anderlecht. Hij doorliep enkele jeugdreeksen bij paars-wit en voetbalde twee jaar in Hongarije (2004-2006), maar keerde daarna terug naar Anderlecht.

Vorig seizoen was de centrale verdediger nog kapitein van de beloften. Hij lijkt onder John van den Brom een kans te krijgen bij de eerste ploeg. "Iedereen vertrekt vanaf nul onder de nieuwe coach. Het is leuk dat hij jongeren de kans wil geven. Ik wil me tonen tijdens de voorbereiding."

Ambitie

"Iedereen wil natuurlijk spelen. Voor mij is het al een droom om op stage te mogen met de beste ploeg van België. Ik hoop dat ik nog veel kan spelen in de oefenwedstrijden. En wie weet kan ik wel debuteren in een officiële match."

Godeau is een centrale verdediger, een positie waar Anderlecht niet overbezet is. "Ik ben een linksvoetige centrale verdediger die ook op de linksachter uit de voeten kan. Maar centraal achterin is wel mijn voorkeurspositie."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.