Anderlecht sluit laatste training af met quiz

ZONDAG, 8 JULI 2012, 13:40 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Op zaterdag werd de laatste training afgewerkt op stage in Oostenrijk. De laatste dag trainen werd afgesloten met een quiz. Vanavond volgt nog de oefenwedstrijd tegen het Oostenrijkse Red Bull Salzburg.


Fier als een gieter twitterde Sacha Kljestan dat zijn team, met Proto, Gillet, Kaminski, Roef en keeperstrainer Max De Jong de quiz gewonnen had.

"Last day of training in Austria, topped off with a group quiz after dinner. My team (Proto, Gillet, Kaminski, Roef, De Jong) was champion!," zo schreef hij.

Daarna blikte hij nog even vooruit op de echte afsluiter van het oefenkamp: de wedstrijd tegen Red Bull Salzburg. "Tomorrow evening game vs. Red Bull Salzburg and then back to Bruxelles!! It has been a good week."

Ook een ontspannen John van den Brom liet het niet na om via Twitter vooruit te blikken op de wedstrijd. Er kon zelfs een grapje van af. "Vandaag om 17.30 uur een oefenwedstrijd. Na zo'n goede trainingsweek hier hebben mijn jongens vast vleugels!" twitterde hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.