Van den Brom rekent nog op Juhasz

MAANDAG, 9 JULI 2012, 08:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Achteraan lijkt John van den Brom zijn succesformule nog niet gevonden te hebben. Marcin Wasilewski en Behrang Safari keren vandaag terug uit vakantie en volgens Het Laatste Nieuws hoopt Van den Brom ook dat Roland Juhasz blijft.


In rechtstreekse duels staat nieuwkomer Osama Hawsawi zijn mannetje, maar positioneel en uitvoetballend kan het beter. Nu Cheikhou Kouyaté Anderlecht tijdelijk ruilt voor het Olympisch elftal van Senegal, zit Van den Brom erg krap in centrale verdedigers.

De Nederlander hoopt daarom dan ook dat Juhasz de club niet verlaat. Van den Brom hoopt de Hongaar opnieuw scherp te krijgen. Voor de Champions League-voorronde rekent hij dan ook op ervaren verdediger. De interesse van Dnipropetrovsk lijkt intussen getaand. De voorbije zes weken bleef het stil vanuit Oekraïne.

Van den Brom in Het Nieuwsblad: "Ik hoop dat ik Roland snel eens aan het werk kan zien, dan kan ik een oordeel over hem vellen en kan ik je zeggen of ik zal aandringen om hem te houden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.