Devroe: "Graag spelers huren van Anderlecht"

WOENSDAG, 11 JULI 2012, 10:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond speelt Anderlecht een oefenpartij tegen het Roeselare van Luc Devroe. Bijna zat die bij Anderlecht, maar hij paste voor een functie in de scoutingscel. "Natuurlijk was ik geflatteerd door de interesse", zegt hij.


"Het is een compliment als de grootste club van het land je vraagt, maar de zaak was iets te gecompliceerd. Neen, ik heb geen spijt. Ik zit goed bij Roeselare en wie weet krijg ik in de toekomst nog een kans bij Anderlecht", aldus Devroe.

De goede contacten tussen Devroe en Anderlecht leiden intussen wel tot de verhuur van Junior Kabananga. "En we zijn vragende partij om nog spelers te lenen. Roeselare is een goeie oplossing voor de spelers die bij Anderlecht uit de boot vallen."

"Bovendien hebben de grote clubs vorig jaar gezien dat de jongens die ze uitleenden aan andere eersteklassers ook vaak op de bank zaten. In tweede zijn die huurlingen altijd titularis. Herman van Holsbeeck heeft mij alvast gezegd dat Anderlecht volgende week een selectie doorvoert in de kern."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.