Manager Mbokani: "Dieu is klaar om te blijven"

WOENSDAG, 11 JULI 2012, 12:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De naam van Dieumerci Mbokani duikt tijdens het tussenseizoen amper tot niet op in de transfergeruchten. Nochtans beweert zijn manager dat hij soms gecontacteerd wordt. "Maar concreet is dit niet en Dieumerci wil juist kiezen."


"Er is wel interesse, maar die is niet concreet genoeg om bekend te maken", aldus Mbokani's manager Fabio Baglio. "Sommige makelaars maken het minste contact wereldkundig, maar dat is niet mijn stijl."

"Vanuit Engeland en Duitsland is er wat interesse, maar Dieumerci wil de juiste keuze maken. Hij heeft geen zin om te tekenen bij een club die moet vechten tegen het behoud, hij wacht tot de juiste mogelijkheid zich voordoet", aldus Baglio. "De geïnteresseerde clubs vragen natuurlijk wel naar zijn ervaringen bij Monaco en Wolfsburg. Ik leg dit uit en zij begrijpen dat dit toen niet de fout van Dieu was."

Hoewel Mbokani zich graag nog eens wil meten in een grote competitie, schrikt een nieuw seizoen bij Anderlecht hem niet af. "Hij is echter klaar om te blijven indien hij geen uitdaging vindt die hem aanstaat", bevestigt Baglio. "Hij wil zich graag plaatsen voor de Champions League. Het volstaat om hem te bekijken op training om te zien dat hij boordevol goesting zit."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.