Het basiselftal van Anderlecht volgens S/VM

WOENSDAG, 11 JULI 2012, 13:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zeventien dagen voor de start van het nieuwe seizoen zoekt Sport/voetbalmagazine uit met welke elftallen de eersteklassers zullen starten. Ook voor Anderlecht maakte het deze denkoefening en het komt met enkele verrassende namen.


Achteraan zal Anderlecht tegen de eerste speeldag niet kunnen beschikken over Kouyaté (Olympische Spelen) en waarschijnlijk ook Juhasz (niet tijdig fit). Safari en Wasilewski begonnen gisteren pas weer te trainen. Het is dan ook onzeker of zij op de eerste speeldag klaar zijn. Nieuwkomer Hawsawi lijkt zich daarom te mogen opmaken voor een basisplaats. Ook jeugdproduct Godeau komt in aanmerking om naast Deschacht te spelen, maar twee linksvoetigen is niet ideaal.

Op het middenveld gaf John van den Brom al aan met een driehoek met de punt naar achter te zullen spelen. Biglia is een certitude als defensieve middenvelder en ook Kanu lijkt zeker van een basisplaats. Voor de derde positie verwacht S/VM dat Praet de voorkeur krijgt op Canesin. De jonge Belg heeft een hoger rendement.Mbokani start het seizoen als diepe spits. Links van hem lijkt Jovanovic een zekerheid, terwijl S/VM op rechts Molins ziet verschijnen. De Zweed wordt tegen de eerste speeldag volledig speelklaar verwacht. Indien niet, staat Reynaldo klaar om hem te vervangen.

Basiselftal Anderlecht volgens S/VM:
Proto
Gillet, Hawsawi, Deschacht, Odoi
Biglia, Praet, Kanu
Molins, Mbokani, Jovanovic

Bron: Sport/voetbalmagazine



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.