Van den Brom: "De tijd begint te dringen"

DONDERDAG, 12 JULI 2012, 08:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel je Roeselare moeilijk een zware test kunt noemen, had John van de Brom er gisteren weer een leerrijke avond opzitten. Vooral defensief is het voorlopig nog zoeken. "Het was leuk om zien dat Vervoort het er goed deed."


Van den Brom vond de verplaatsing naar Roeselare erg nuttig. "Dit is een manier om iedereen evenveel minuten te laten spelen, maar ook om de manier van spelen herkenbaar te maken bij iedereen en om definitieve keuzes te maken", aldus de coach na afloop. "Want ik beoordeel ook. Als ik minder goede dingen zie, heeft dat gevolgen."

Het verdedigend compartiment bezorgt de Nederlander wel nog kopzorgen. "Hawsawi is wat vermoeid, Kouyaté is weg voor de Spelen, Juhasz is nog altijd geblesseerd. We zitten krap. Dan ga je op zoek naar oplossingen zoals met Bedi", aldus Van den Brom. "Het is ook goed om zien dat Vervoort het daar goed deed."

De Anderlecht-coach hoopt dan ook dat Juhasz snel weer fit is en ook een spoedige terugkeer van Suarez is welkom. "Zij revalideren goed, maar zullen deze week nog niet aansluiten. Terwijl de tijd begint te dringen. Lokeren (Supercup op 22 juli, red.) zal er snel zijn. Het is de bedoeling om dit weekend in Engeland naar een basiselftal toe te werken. Wasilewski en Safari zijn er gelukkig weer bij. Dat vergroot mijn mogelijkheden."

Bron: Het Laatste Nieuws



anderlecht-online forum